10 manieren om je kaarsglas een nieuw leven te geven!

Voor dat je je glas kan hergebruiken, moet je deze natuurlijk eerst schoonmaken. Gelukkig is dat met onze sojakaarsen super gemakkelijk. Om het glas goed schoon te krijgen is het beste om deze eerst te vullen met kokend water. Vervolgens haal je de lont eruit (inclusief lont sticker). Als laatst kan je je glas in de vaatwasser* zetten, heb je deze niet kan je je glas gewoon schoonmaken met wat afwasmiddel!

*De sticker is vaatwasserbestendig, deze kun je er later afhalen als je dat wilt. 

1. In de badkamer

Wattenschijfjes, wattenstaafjes, tandenborstel… You name it! Het is niet alleen handig om alles op 1 plek te hebben, het glas geeft ook een hele luxe uitstraling. 

Glas met wattenstaafjes

2. (Home) office!

Thuiswerken is voor veel van ons al een hele uitdaging. Overal losse pennen, paperclips of andere rommel helpt ook niet mee met een fijne werksfeer. Daar komen onze kaars glazen goed van pas! Alles op 1 plek en alles snel aan de kant schuiven als je klaar bent met werk. 

home office pennenbakje

3. Flower power

Heerlijke verse bloemen in huis… Dit kan natuurlijk ook gewoon uit eigen tuin, of tijdens een wandeling in een park. Knip de bloemen kort af, een klein laagje water in het glas en het is een super leuke toevoeging aan je interieur. Maak de look af met wat groen!

4. Snacks, snacks, snacks

Het Hygge gevoel, zoals wij dit ervaren, heeft eigenlijk altijd wel te maken met eten (:-)). Onze glazen zijn na het schoonmaken helemaal veilig om te gebruiken om eten in te doen. Een tip: een dip onderin met stukjes komkommer en paprika 

5. Make up (borstels)

This one is for the girls… Lippenstift, lipgloss of je make up borstels; het ziet er prachtig uit! Doordat het glas van een goede kwaliteit is, zorgt het voor een chique uitstraling. 

6. Simpel, in de keuken!

Theelepels, bouillonblokjes of teentjes knoflook, keep it all together and make it look nice! 

Knoflook-in-glas

7. My personal favourite

Hoe leuk is het om een cadeautje te krijgen en dan te zien dat iemand er veel tijd en moeite in heeft gestopt? Met je kaars glas kun je een super leuk, persoonlijk cadeautje maken! Koop een stift voor op glas, zijn/ haar favoriete snack en voila! 

8. Wat we altijd kwijt zijn (the women)

Van dit artikel koop je er vaak 50 in een pak, maar als je er 1 nodig hebt zijn ze NERGENS te bekennen. Laten we stoppen met onnodig kopen en het gewoon op 1 plek houden. Ik heb het natuurlijk over elastiekjes.

9. Organize the kitchen!

Ik kan niet de enige zijn die houd van een opgeruimde la. Alles een eigen plekje en in 1 overzicht zien wat er is. Ik heb ervaren dat onze glazen super handig zijn om bijvoorbeeld losse theezakjes, bak zakjes of andere kleine dingetjes in op te bergen. Wat dacht je van je eigen kruiden? 

kruiden-in-de-keuken

10. Gewoon, als drinkglas!

Ja, echt. Als drinkglas! Nadat je het glas goed hebt schoongemaakt, met kokend water en daarna in de vaatwasser of met afwasmiddel, kan je het gewoon gebruiken om uit te drinken. Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd