6 manieren om je zakje te hergebruiken

In plaats van een standaard doosje, versturen wij onze kaarsen in een linnen zakje. We proberen om spullen en materialen te gebruiken die je met eigen invulling een tweede leven kan geven. Zonder dat je het weet, heb je gewoon een handig zakje altijd bij de hand. Om je wat inspiratie te geven, hebben we hieronder 6 manieren waarop jij je Ella Green zakje een nieuw leven kunt geven! 

 1. Sieraden stash on the go!
  Ons zakje is de perfecte manier om je sieraden bij elkaar te houden en mee te nemen wanneer je weg gaat. Het zakje kan helemaal gesloten worden door de koorden.

  Sieraden
 2. Persoonlijk: m’n muis!
  Persoonlijk gebruik ik het Ella Green zakje om mijn muis in te bewaren. Ik vind het zonde als er krassen op komen als die in mijn laptoptas zit, dus zo is die altijd beschermt. Ook als er andere spullen in zitten!

  muis in zakje hergebruiken
 3. Kitchen: knoflook en ui
  Een kennis gaf aan dat ze het zakje gebruikt om haar knoflook in te bewaren; super slim! In een bak of ergens los in het kastje is het natuurlijk niet handig en het wordt vies, door het in een zakje te bewaren kan je het altijd snel terugvinden.

  knoflook en ui
 4. Voor de mannen: In de schuur
  Al die losse schroeven en pluggen en spijkers… Tijd om de boel een beetje op te ruimen! Simpelweg alles in een zakje, een kaartje met de inhoud maak je vast aan het touwtje.

 5. Voor de kids: Legoblokjes, haarstrikjes of ander klein speelgoed.
  Handig om de kleine spullen daarin op te bergen en mee te nemen. Ook kinderspulletjes, zoals sokken kun je goed opbergen in deze zakjes, door de grootte past er veel in!

 6. Verpakken! 
  Heb je een kleinigheidje, of een klein cadeautje voor iemand die je lief is? In plaats van cadeaupapier is het ook leuk om dit zakje te gebruiken. Een duurzaam manier om cadeautjes in te pakken met een herbruikbare functie. Hier heb ik een hand cream, handgel, nagelfeiltje en nagellak ingepakt voor mijn zus, makkelijk en bij de hand! 

  zakje als cadeaupapier gebruiken

We hopen dat we jullie hierbij wat inspiratie hebben gegeven om je Ella Green zakje her te gebruiken. Of te geven aan iemand die het zakje kan gebruiken. Lees ook onze andere blog over hoe je het glas een nieuw leven kunt geven in je huis! 

 

Heb je een andere manier hoe jij je zakje gebruikt? Let us know! 

Danielle&Manny

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd