Bedankt voor alle support!

Lieve volgers, 

Via deze weg willen wij jullie onwijs bedanken voor alle support afgelopen maanden. Wij hebben een sprong in het diepe genomen en zijn ontzettend blij met alle steun, maar vooral hoe positief onze producten zijn bevallen bij jullie.
Ook voor volgend jaar staan er weer grote plannen op de agenda! Wij hopen zo snel mogelijk samen op reis te kunnen gaan om alle handmade producten ook echt gemaakt te zien worden en de parels voor jullie uit te kiezen. Hygge en handmade coziness zullen ook daarin ook altijd centraal blijven staan.

 

Thank you all!

 

Wij horen daarom ook al te graag wat jullie graag in onze webshop terug willen zien! Ben je ooit op reis geweest en is er een item dat je altijd is bijgebleven maar heb je die zelf nooit weten te bemachtigen? Of ben jij een creatieveling en/of kunstenaar met een product wat jij vindt passen bij Ella Green? Dan horen wij dat al te graag! We werken graag samen met andere makers, die dezelfde passie hebben voor handgemaakte artikelen. 

2020 was een jaar dat wij met z’n allen graag snel achter ons willen laten. Een jaar dat onvergetelijke herinneringen niet gemaakt konden worden maar juist geannuleerd werden, maar ook waarbij we herinneringen nog meer koesteren door het verliezen van dierbaren. Voor ons was dit jaar een avontuur, waarbij we onszelf en elkaar nog beter hebben leren kennen. Ook een jaar waar we ons eerste doel hebben behaald: onze webshop lanceren en de eerste 100 kaarsen verkopen! Wij hopen onze positieve vibe, passie en coziness volgend jaar nog meer te kunnen delen met jullie! 


Voor nu wensen wij jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling, stay safe and healthy! 


Liefs, 

Liefs, Danielle en Manny

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd