Onze kerst favorieten

Kerst! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik vind het het beste feest van het jaar. Met familie lekker eten, gezelligheid en cadeaus horen er ook altijd bij. Elk jaar is het weer vechten om de prijs wie het meest originele cadeau heeft gekocht! Want hey, wat is het idee er achter en waarom vind je het passen bij diegene? Op deze manier maken wij dan ook een persoonlijk verhaal erbij. Een warm, liefdevol en gezellig Kerst gegarandeerd! 

We hebben een lijstje gemaakt van 5 cadeaus die super leuk zijn om te vragen of te geven. 

Al deze artikelen zijn handgemaakte interieur accessoires. Support small businesses this holiday season, it will make them genuinely happy! 

Botanical gips kunstwerken

1. Botanische gips kunstwerken

Badgers and Berries maakt prachtige kunstwerken geïnspireerd door de natuur. Gemaakt van gips en in prachtige kleuren. Een prachtige toevoeging voor je interieur en wat ook heel leuk is: ze maakt ook custom items. Leuk om cadeau te geven!

happy cycle plantenhanger

2. Happy Circle planthouder

Meer groen in huis is altijd een goed idee. Met deze planthouder van Happy Circle haal je meer groen in je huis, maar op een hele creatieve manier. Kijk vooral ook even bij de kerstcollectie, dit wil je toch allemaal! Onze favoriet? De gouden Happy Circle!

3. Gehaakte Jute manden

Deze stoere gehaakte manden kan je op zoveel verschillende manieren gebruiken, denk bijvoorbeeld aan een plantenpot, maar ook om spulletjes in op te bergen. Deze zijn handgemaakt door onze partner Erica!

Altier W keramische accesiores

4. Keramieken bakjes / schaaltje van Atelier W 

Een mooi handgemaakt cadeau, in heel veel verschillende kleuren, dat iemand blij maakt! Er is vast een kleur dat past bij ieders interieur. Via Instagram kwamen we deze leuke schaaltjes tegen en we waren opslag verliefd. Zoveel verschillende manieren om ze te kunnen gebruiken. Gezellige kleurtjes én handgemaakt! 

5. Ella Green Christmas giftset 

Zo trots en blij dat deze beschikbaar zijn! Onze twee kerstgeuren in een prachtige giftbox, super leuk om te geven (aan een ander of aan jezelf). In de comments kun je aangeven wat we op het kaartje moeten schrijven. Wil je het gelijk naar degene sturen aan wie je het geeft? Kies dan een ander verzendadres in de checkout! 


We hopen dat jullie hier inspiratie uit kunnen halen en mooie, handgemaakte cadeaus geven deze kerst aan iedereen die je lief is. En uiteraard kunnen wij dat niet vaak genoeg doen, maar wat hebben wij er zin in; fijne kerstdagen! 


HANDMADE COZINESS!
Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd